Haderslev Kommune
link til forsiden
ForsideHvordan søger jeg plejebolig?ØkonomiGenerelle oplysningerRettighederLinksJob i kommunenPlejecenter BregnbjerglundenSillerup Plejekollegium
Sillerup Plejekollegium
Aktiviteter og arangementer
Bestyrelsen
Bruger-& pårørenderåd 2018 - 2020
Daglig ledelse
Fokus 2019
Gaver og legater
Personalet
pil
Pårørende
Spis med
Tips til aktiviteter for beboer og pårørende
Trygfondens besøgshunde
Vennekreds
 
Forsiden > Sillerup Plejekollegium > Livet på Sillerup > Pårørende 
 
Print siden Print Læs siden op Læs siden op
Pårørende
 

 

Med afsæt i vores pårørendepolitik har vi som personale et ønske, og en forventning om at I kommer i hjemmet hos jeres pårørende som tidligere.

Vi vil meget gerne have et tæt samarbejde med jer som pårørende, og håber at I vil støtte og respektere de værdier, vi arbejder efter på Sillerup Plejekollegium S/I. Oplever I noget, som I kunne ønske anderledes, er vi altid parate til en snak.

Personalet er behjælpeligt i forhold til pleje og praktisk bistand udfra Haderslev Kommunes kvalitetsstandard. Har du/I ønsker derudover, f.eks mere rengøring er I meget velkomne til at hjælpe eller evt. købe hjælpen.

Andre opgaver, så som  indkøb, ledsagelse til læge/sygehus, planlægning/afholdelse af fødselsdage/festligheder, småreparationer(tøj, inventar), større rengøringsopgaver, vil det, som før indflytningen, være jer som pårørende, der hjælper og støtter  med.

Tvivlsspørgsmål kan altid rettes til kontaktperson eller ledelse.